top of page
Ara

Akhisar Kadın Filmleri Günleri Başlıyor!

Akhisar Sinema Derneği tarafından organize edilen ve bir Avrupa Birliği projesi olan CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı tarafından finanse edilen Akhisar Kadın Filmleri Günleri 4-5-6 Mart 2022 tarihlerinde Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde seyirci ile buluşacak!

4-5-6 Mart 2022 tarihlerinde ilki düzenlenecek olan Akhisar Kadın Filmleri Günleri; kadın yönetmenlerin kadın hikayelerini anlatan filmlerini, Akhisar’daki ekonomik, kültürel ve toplumsal cinsiyet eşitsizlikleri sebebiyle sinemaya erişemeyen seyirci ile ücretsiz ve engelsiz olarak buluşturacak.


3 gün boyunca sürecek olan Akhisar Kadın Filmleri Günleri’nde, film gösterimleri ve gösterimlerin ardından film ekiplerinin katılımı ile soru-cevap bölümlerinin yanı sıra kadın sinemacıların öncülüğünde bir panel de Akhisarlı sinemaseverler ile buluşacak.


Bir Avrupa Birliği projesi olan CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı tarafından finanse edilen Akhisar Kadın Filmleri Günleri, Akhisar Belediyesi, Wikimedia Türkiye Kullanıcı Grubu, Dijital Bilgi Derneği, 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği, Art and Feminism ve Altyazı Sinema Dergisi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek.


Akhisar Kadın Filmleri Günleri’nin ayrıntılı programı önümüzdeki günlerde açıklanacak!



bottom of page